Spring naar content

Boomklimmen

Boomklimmen is een sportievere optie tijdens je avontuur waarbij je door de bomen en over obstakels gaat, enkele meters boven de grond. Een must voor de meest onverschrokkenen!

Als je naar Betovering.be komt, kan je ervoor kiezen om het betovering-avontuur te combineren met het boomklimmen-avontuur.


Minimale vereiste maat: 1,50 m armen omhoog, d.w.z. +/- 7-8 jaar.
- Voor het grote publiek:
Bij de receptie kies je voor de bommklimmen avontuur. Dit avontuur wordt toegevoegd aan het Betovering-avontuur (ongeveer 3 uur) terwijl het, gedurende +/- 1 uur, door de boomklimmen-cursus gaat.

- Voor groepen, scholen, vlakten, bedrijven, ...:

Selecteer bij het maken van uw reservering op de website het ticket "boomklimmen avontuur" in uw bestelformulier.

Als onderdeel van een gymles is het ook mogelijk om alleen de acrobatische cursus in hoogte te doen met een uitzonderlijke opening voor je les. - Alleen op aanvraag - en vanaf de 3e jaar basisonderwijs

de boomklimtocht

De vogels fluiten, de kinderen dartelen, de heksen zitten in hun ketel, de magiërs met hun toverstokjes ... Alles ziet er goed uit en toch ... En toch gebeurde er gisteravond een grote ramp terwijl de ceremonie van eerbetoon aan de grondleggers van koninkrijk komt eraan. Brigands plunderden de herdenkingsstelen en de graven van de oprichtende koningen. Het is een echt bloedbad, alles staat op zijn kop en niemand herinnert zich wie de koning was van welke stam. Gribald, de bewaker van het koninkrijk, is zijn geheugen kwijt, hij weet het ook niet.Het is een ramp ... En om de waarheid te zeggen: het kan het koninkrijk in gevaar brengen.

Daarom doen we een beroep op jullie, avonturiers, om de namen van de stammen, de namen van de drie koningen te vinden en alles in de juiste volgorde terug te zetten ... We hebben deze tragische gebeurtenis voorlopig geheim gehouden om geen tohubohu te creëren in het koninkrijk rekenen we daarom ook op uw meest volledige discretie bij het uitvoeren van uw missie.
We hebben je nodig.
Heb je ja nodig, zodat we bij de volgende volle maan onze grondleggers waardig kunnen vieren.
En dus, eer onze voorouders en bestendig de harmonie tussen de stammen van de betovering.
We wachten op je!

IMG_0490
sortilege_picto_banner3
sortilege_picto_banner3
Beleef het
avontuur!

betovering